Om oss

Sandefjord Brettseilerklubb ble startet på høsten 1993 av 5-10 ivrige seilere. Klubben har siden den gang hatt god vekst og har i dag medlemmer i alle aldersgrupper.

Vi har i løpet av disse årene klart å skape et aktivt og levende brettseilermiljø med både ivrige hobbyseilere og aktive utøvere på et høyt nivå. Ved å satse aktivt på rekruttering og miljø tror vi at vi har klart å skape en økende interesse for sporten.

Bredden i klubben er stor, fra nybegynnere til bølge surfere. Hovedbasen vår er på Langeby, hvor vi har utstyr, egen riggeplass, og hvor det er greit å seile for de som er glad i flatt vann.

Klubben jobber aktivt med rekruttering, og har egne kurs for nybegynnere. Disse kan også fortsette å seile på våre brett på Langeby.

Sandefjord Brettseilerklubb prøver etter beste evne å ta vare på alle som driver med brettseiling. Medlemmene kan låne våre seilbrett, gjerne med egne rigger hvis de ønsker det. Vi drar på klubbturer til forskjellige windsurf steder i Norge, Sverige, Danmark. Dette er både seilturer og sosiale turer.

Trivsel er viktig. De fleste medlemmene driver med brettseiling fordi de synes det er gøy. For disse er i første rekke det sosiale aspektet vi konsentrerer oss om. Det vil si at vi har samlinger, temakvelder, turer etc. + at de selvsagt kan være med på det de måtte ønske av aktiviteter.


Klubbens Vedtekter oppdatert 2020-02-18 godkjennes av årsmøte


Gi oss din grassrotandel